ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΑ ΆΘΛΗΣΗΣ ΔΑΟ – ΑΚΑΔΗΜΊΕΣ
Τα Αγωνιστικά τμήματα βόλλεϋ, πινγκ-πονγκ, στίβου και οι Ακαδημίες ποδοσφαίρου και μπάσκετ που έχει δημιουργήσει ο ΔΑΟ, δίνουν τη δυνατότητα σε παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με τον πρωταθλητισμό να προπονούνται στην Αγία Βαρβάρα και να διακρίνονται μέσα από τα αθλητικά της σωματεία.

(Πρόγραμμα Γυμναστηρίου «Νίκης 2ου Λυκείου» 2009 – 2009)

Επίσης, στο Άλσος Ειρήνης, γίνεται καθημερινά προπόνηση μίνι-ποδοσφαίρου και εκμάθηση τένις σε παιδιά και ενήλικες

(Πρόγραμμα προπονήσεων Τένις – Μίνι Ποδόσφαιρο).

Παράλληλα, λειτουργούν τμήματα ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής, χορού & κίνησης και τάεκβοντο.
Τέλος, προγράμματα αεροβικής άσκησης και μυικής ενδυνάμωσης υλοποιούνται στην αίθουσα γυμναστικής του Δήμου με τμήματα σουηδικής γυμναστικής, step, yoga, body power, pilates, super hips, aerobic, γυμναστικής με βάρη.

(Πρόγραμμα Αίθουσας Γυμναστικής 2008 – 2009)

Σύντομα θα λειτουργήσουν τμήματα προετοιμασίας στίβου Τ.Ε.Φ.Α.Α. και Στρατιωτικών Σχολών καθώς επίσης και τμήματα αυτοάμυνας γυναικών.

Πρόγραμμα Ανίχνευση Ταλέντων

Το Πρόγραμμα Ανίχνευσης Ταλέντων είναι μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού. Κάθε χρόνο, καθηγητές Φυσικής Αγωγής του ΔΑΟ καταγράφουν τα σωματικά χαρακτηριστικά και τα αθλητικά ενδιαφέροντα των μαθητών των σχολείων της πόλης και μετράνε τις φυσικές τους ικανότητες με μετρήσεις ταχύτητας, αναπήδησης, ευκαμψίας, ρίψης μπάλας κ.ο.κ. Σκοπός είναι να εντοπιστούν και να υποστηριχθούν τα παιδιά που έχουν ιδιαίτερες αθλητικές ικανότητες και να προωθηθούν, με τη συνεργασία των γονιών τους, στα αντίστοιχα αγωνιστικά τμήματα – ακαδημίες και προγράμματα άθλησης.

Δηλώσεις Συμμετοχής – Πληροφορίες: Γραμματεία ΔΑΟ, Κλειστό Γυμναστήριο «Νίκης 2ου Λυκείου» (Σιπύλου 16), τηλ.: 210 5697474, 210 5442377


 
Register | Forgot your password?
Ποια είναι η γνώμη σας για την νέα εμφάνιση του site

  Εξαιρετικό
  Πολύ καλό
  Μέτριο
  Δεν απαντώ  Οδηγός Πόλης  
 
Powered by iKnowHow S.A.
infosoc verisign